•  za 30 november 2019 20:30u 
 theater

Victor Luis van Es & Ronald Smink

Waar:De Tuyter
Toegang:€ 15
Georganiseerd door:Cultuurwerkplaats
Aanmelden:Klik hier
Wanneer:za 30 november 2019 20:30u

Omschrijving

De Volkskrant prees Victor Luis van Es Es zijn optreden met de quote: “In al zijn eenvoud het mooist en meest gedurfde verhaal van de avond”. Victor is niet makkelijk in een hokje te plaatsen. Hij vertelt over zijn leven en durft daarin persoonlijk, eerlijk en ook grappig te zijn. Hij is open over zijn eigen onkunde, zijn twijfels en zijn dromen. Met veel zelfspot weet hij te ontwapenen. Over zijn biseksuele gevoelens, zijn jeugd, zijn Chileense moeder en zijn misstappen kan Victor mooi vertellen, dat doet hij dan ook zonder rem en schaamte.

Geïnspireerd door Amerikaanse stand-up comedy en opgegroeid met Nederlands cabaret is Victor een boeiende verteller met harde humor. Hij gaat voorbij aan de simpele vooroordelen tussen mannen en vrouwen, Neder- of buitenlanders.

Ronald Sminkis een comedian die volledig out of the box denkt. In combinatie met een lenig lijf en elastieken gezicht komt dat neer op een comedian die je niet snel zal vergeten. Wanneer je meegaat in de absurditeit van deze Fries kom je terecht in een achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met avondvullende cabaretprogramma’s door Nederland getoerd.

Ronald Smink is de absolute top van comedy dus. Of zoals de pers het zegt:
Naarmate Smink zich in zijn verhalen laat gaan, ontstaan er absurdistische juweeltjes als een bever-roosterende indiaan op de ringweg van Antwerpen.” – Leeuwarder Courant.
“Ronald Smink verwart het publiek in de traditie van Herman Finkers, maar dan harder en sneller.” – De Volkskrant.

€15,- incl. 1 consumptie in de voorverkoop.
€17,50 incl. 1 consumptie aan de deur