•  za 28 maart 2020 20:30u 
 theater

Comedy in De Tuyter: Kees van Amstel & Marlon Kicken

Waar:De Tuyter
Toegang:€ 15
Georganiseerd door:Cultuurwerkplaats
Aanmelden:Klik hier
Wanneer:za 28 maart 2020 20:30u

Omschrijving

Het leven is net een zwembad. En Kees zwemt niet. Hij staat maar een beetje bang langs de kant... toe te kijken hoe anderen het hoofd proberen boven water te houden. Althans, dat zegt zijn therapeut. Dan kun je twee dingen doen: langs de kant blijven staan of vol het leven in duiken. Kees koos de derde optie: hij zocht een nieuwe therapeut. En hij maakte een nieuw cabaretprogramma. Met verhalen. En grappen. Veel grappen.
Kees van Amstel is comedian bij het beroemde gezelschap Comedytrain, heeft een wekelijkse column in De Nieuws BV op NPO Radio 1, schreef voor het Correspondents' Dinner (speech Mark Rutte), maakte cabaret voor Spijkers met Koppen en is tevens één van de breinen achter het programma Dit Was Het Nieuws.

De meest goedlachse comedian uit Brabant komt ook naar De Tuyter! Hij begon als tonprater, werd stand-up comedian en speelt nu de theaterzalen plat!
Met een humoristische blik becommentarieert Marlon Kicken de wereld om zich heen. Deze meester-verteller zorgt ervoor dat iedereen zich bijzonder voelt en als hij over zijn avonturen praat, is het net alsof je er zelf bij bent geweest!

Be there or be square!

€15,- incl. 1 consumptie in de voorverkoop.
€17,50 incl. 1 consumptie aan de deur.