•  za 30 mei 2020 20:30u 
 theater

Comedy in De Tuyter: Fabian Franciscus & Max van den Burg gecanceld

Waar:De Tuyter
Toegang:€ 15
Georganiseerd door:Cultuurwerkplaats
Aanmelden:Klik hier
Wanneer:za 30 mei 2020 20:30u

Omschrijving

Lekker gezellig toch, die sessies bij de psycholoog? Of ja, dat moet je natuurlijk wel ‘coaching’ noemen, want dat klinkt zo lekker sportief.
En dan help het stiekem ook nog eens allemaal. Of althans, op bepaalde vlakken en op sommige dagen wat meer dan op de vermoeiende andere dagen.

Toch was het vroeger soms ook wel fijn voor Fabian om lekker altijd alleen in zijn eigen kleine autistische wereldje te zitten. Met fobieën enzo. Makkelijk ook wel; hij kende iedereen daar en was het vooral vaak met zichzelf eens.

Het is inmiddels über hip om in therapie te gaan. Voor wat voor reden dan ook. En niet geheel onterecht trouwens, want soms is het hilarisch.

Voor zij die ook ooit ‘coaching’ hebben gehad, zal ‘Kleine Wereld’ vol zitten met herkenbare (en soms wat minder herkenbare) avonturen bij de psycholoog.
Mocht je nog nooit een ‘coach’ hebben gehad hoef je je geen zorgen te maken; Fabian weet voor iedereen wel een reden te vinden waarom je dat zeker ook zou moeten doen!

**Fabian Franciscus** veroverde in de fameuze 'The Comedy Store' in London de eerste prijs in een belangrijke comedy wedstrijd. Hij won het Leeuwarder Cabaret Festival en de Comedy Slam en speelde naast de finalistentour in Nederland en België o.a. in de grotere comedy clubs van New York, Berlijn, Stockholm en Londen. En nu....in De Tuyter.

**Max van den Burg** won in 2008 de Publieksprijs van het Cameretten festival. Sindsdien maakte hij vijf avondvullende show en voor zijn zesde show Cultureel Erfgoed komt hij bij ons in De Tuyter! Nieuw cabaretmateriaal vliegt door de zaal, om vervolgens geslaagd te landen, of voor altijd weg te vliegen! Max zoekt op geheel eigen wijze naar ons huidige culturele erfgoed. Dat van u, ons en van hemzelf. Muzikaal, dynamisch en altijd hilarisch.

En natuurlijk met onze vertrouwde MC **Tom Montfrooy**

€15,- incl. 1 consumptie in de voorverkoop.
€17,50 incl. 1 consumptie aan de deur.