•  za 30 mei 2020 20:30u 
 theater

Comedy in De Tuyter: Fabian Franciscus & Tom Montfrooy

Waar:De Tuyter
Toegang:€ 15
Georganiseerd door:Cultuurwerkplaats
Aanmelden:Klik hier
Wanneer:za 30 mei 2020 20:30u

Omschrijving

Lekker gezellig toch, die sessies bij de psycholoog? Of ja, dat moet je natuurlijk wel ‘coaching’ noemen, want dat klinkt zo lekker sportief.
En dan help het stiekem ook nog eens allemaal. Of althans, op bepaalde vlakken en op sommige dagen wat meer dan op de vermoeiende andere dagen.

Toch was het vroeger soms ook wel fijn voor Fabian om lekker altijd alleen in zijn eigen kleine autistische wereldje te zitten. Met fobieën enzo. Makkelijk ook wel; hij kende iedereen daar en was het vooral vaak met zichzelf eens.

Het is inmiddels über hip om in therapie te gaan. Voor wat voor reden dan ook. En niet geheel onterecht trouwens, want soms is het hilarisch.

Voor zij die ook ooit ‘coaching’ hebben gehad, zal ‘Kleine Wereld’ vol zitten met herkenbare (en soms wat minder herkenbare) avonturen bij de psycholoog.
Mocht je nog nooit een ‘coach’ hebben gehad hoef je je geen zorgen te maken; Fabian weet voor iedereen wel een reden te vinden waarom je dat zeker ook zou moeten doen!

Fabian Franciscus veroverde in de fameuze 'The Comedy Store' in London de eerste prijs in een belangrijke comedy wedstrijd. Hij won het Leeuwarder Cabaret Festival en de Comedy Slam en speelde naast de finalistentour in Nederland en België o.a. in de grotere comedy clubs van New York, Berlijn, Stockholm en Londen. En nu....in De Tuyter.

Tom Montfrooy is back!
Tom gaat verder waar hij een jaar geleden gebleven was. Comedy maken over zijn eigen leven. Zijn nieuwe voorstelling heet “ontbindingsangst”. Nou,dan weet je het wel! Dat wordt lachem om die ouwe lul. Ben je 40+ dan is dit allemaal eng herkenbaar. Ben je 20+ dan kan je heel veel ellende voorkomen als je naar zijn voorstelling gaat kijken.
Tom is alleenstaande, fulltime huisvader met 2 dochters en dat is zwaar, voor zijn dochters. Hij is ZZP-er, doet van alles maar weet nog steeds niet wat hij later wilt worden.

€15,- incl. 1 consumptie in de voorverkoop.
€17,50 incl. 1 consumptie aan de deur.