•   
 muziek

Ziggo Dome Larger than live!

Waar:Ziggo Dome online
Toegang:€ 11
Georganiseerd door:MOJO en Vodafone
Aanmelden:Klik hier
Wanneer:

Omschrijving

MOJO en Vodafone lanceren streamingplatform largerthan.live!

Yes, we’re open again! Vanaf 9 juli is de Ziggo Dome de locatie van de concertreeks Larger Than Live! In juli en augustus betreden Nielson (9 juli 2020), De Jeugd van Tegenwoordig (11 juli 2020), Frenna Deluxe (16 juli 2020), Rolf Sanchez (23 juli 2020), MAAN (6 augustus 2020) en De Staat (8 augustus 2020) het podium in de Ziggo Dome! De kaartverkoop voor de Larger Than Live shows is gestart!

In een zomer zonder concerten en festivals lanceren MOJO en Vodafone het nieuwe streamingplatform Larger Than Live. Hier zit je altijd op de eerste rij bij de allerbeste liveshows, waarbij je via je telefoon interactief contact met de optredende artiesten hebt en je zelf bepaalt wat je via meerdere camera’s ziet. Weet je een plekje in de virtuele Golden Circle te bemachtigen? Dan kun je zomaar door de artiest in de show worden gehaald! De streams zijn geschikt voor je telefoon, tablet en laptop, maar je cast ze net zo makkelijk full screen naar je televisie of beamer.

Streaming tickets kosten 11 euro per show (incl. servicekosten) en zijn tot 2 uur voor aanvang van de stream verkrijgbaar via largerthan.live. Vodafone-klanten genieten van extra voordelen, zoals een online meet & greet, en maken o.a. exclusief kans om als een van de 100 fans als VIP fysiek bij de show in Ziggo Dome aanwezig te zijn!